Facebook

Hitri kontakt

  • Naslov: Šaleška c. 3, 3320 Velenje
  • Tel.: 03 898 74 00 / 03 898 74 05
  • Fax: 03 898 74 07
  • Bazen: 03 897 02 04
  • info@srz-rdeca-dvorana.si

Mailing lista


To polje pustite prazno:Več o soglasju in pravicah posameznika.

SOGLASJE ZA OBDELOVANJE OSEBNIH PODATKOV IN PRAVICE POSAMEZNIKA


Prejemanje e-novic je brezplačno in brez obveznosti. Njihovo prejemanje lahko kadarkoli in brez navajanja razloga prekličete. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popolni izbris podatkov, ki ste vnesli ob prijavi. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje. Več o vaših pravicah najdete v v naši politiki varstva osebnih podatkov oz. v nadaljevanju spodaj.


E-novice lahko poleg brezplačnih informacij vsebujejo tudi informacije o ugodnostih, promocijah in ponudbah izdelkov in/ali storitev. Za namen obveščanja in neposrednega trženja z e-pošto in namene podpore pri zagotavljanju storitev poleg e-naslova, do preklica oz. zahteve po izbrisu, v javnem zavodu Rdeča dvorana ŠRZ hranimo tudi ostale podatke, ki ste jih vnesli ob prijavi (ime in priimek). Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje.


S prijavo na e-novice prostovoljno dajete izrecno privolitev, da lahko Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ kot upravljalec osebne podatke iz prijave skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) zbira in obdeluje za namene informiranja in trženja ter vas po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugi ponudbi, izobraževanjih, dogodkih in aktivnostih s področja delovanja javnega zavoda Rdeča dvorana ŠRZ.


S prijavo na e-novice potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imate skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:


S prijavo na e-novice potrjujete, da ste seznanjeni s tem, da: bo upravljalec Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličete,


Politika varstva osebnih podatkov organizacije RDEČA DVORANA ŠRZ VELENJE (prenesite PDF, 3 MB).


PRAVNI PODUK - POGOJI UPORABE


Izključitev odgovornosti
Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ si prizadeva redno posodabljati informacije na spletni strani, vendar ne more jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ ne sprejema nobene odgovornosti za težave, ki so posledica uporabe teh spletnih strani ali povezav na druge spletne strani.


Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe
Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ uporablja programske rešitve za spremljanje obiska/prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko informacije iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.


Zunanje povezave
Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani Javnega zavoda Rdeča dvorana ŠRZ omogočajo povezave na druge spletne strani. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ ni odgovoren za dosegljivost ali vsebino teh zunanjih spletnih strani, prav tako ne odobrava, jamči ali garantira za produkte, storitve, informacije, ki jih ponujajo navedene spletne strani.


Nepričakovani oglasi
Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš spletni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge spletne strani, ki ste jih obiskovali ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.


Avtorske pravice (Copyright)
Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem (copyright) pravu. Za te materiale Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ obdrži pravice reprodukcije ali redistribucije. Od vseh oseb, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahteva avtor oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, kot dovoljujejo predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne namene, kot so izobraževanje, učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.