PRAVNI PODUK - POGOJI UPORABE


Izključitev odgovornosti
Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o. si prizadeva redno posodabljati informacije na spletni strani, vendar ne more jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o.ne sprejema nobene odgovornosti za težave, ki so posledica uporabe teh spletnih strani ali povezav na druge spletne strani.


Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe
Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o. uporablja programske rešitve za spremljanje obiska/prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko informacije iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.


Zunanje povezave
Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani Javnega zavoda Rdeča dvorana ŠRZ p.o. omogočajo povezave na druge spletne strani. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o. ni odgovoren za dosegljivost ali vsebino teh zunanjih spletnih strani, prav tako ne odobrava, jamči ali garantira za produkte, storitve, informacije, ki jih ponujajo navedene spletne strani.


Nepričakovani oglasi
Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš spletni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge spletne strani, ki ste jih obiskovali ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o. ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.


Avtorske pravice (Copyright)
Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem (copyright) pravu. Za te materiale Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o. obdrži pravice reprodukcije ali redistribucije. Od vseh oseb, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahteva avtor oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, kot dovoljujejo predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne namene, kot so izobraževanje, učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.


Politika zasebnosti in varovanje podatkov
Javni zavod Rdeča dvorana ŠRZ p.o. se zavezuje, da bo ščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene, ki smo vam jih predstavili ob registraciji ter naredili vse potrebno, da ne bi prišlo do njihove kraje in zlorabe.


Vaše podatke bomo občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere lahko z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Če teh informacij ne želite prejemati, nas o tem obvestite po elektronski pošti.


Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti Javnega zavoda Rdeča dvorana ŠRZ p.o.. Ne bomo jih posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.


Z uporabo naše spletne strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil vas bomo o teh sproti obveščali.


Varnost
Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov.